BuildSocial

Facebook beheer uitbesteden

Bouwen aan meer bereik.

Facebook is nog steeds bij uitstek hét social media kanaal om jouw doelgroep op te bereiken. Binnen een goede social media strategie is het namelijk belangrijk om een mix te hebben van verschillende social media kanalen. Hiermee voorzie je op elk kanaal de doelgroep van de juiste informatie en bouw je een sterk merk op.

Wat Facebook beheer bijzonder maakt is dat jij als bedrijf niet meer om hoeft te kijken naar het plaatsen van een goede stroom aan content. De specialisten van BuildSocial nemen dit namelijk graag uit jouw handen!

Facebook beheer
Facebook uitbesteden

Facebook beheer

Organisch of adverteren?

Het uitbesteden van Facebook beheer heeft vele voordelen. Zo laat je de social media specialisten het werk doen waar ze ruime ervaring in hebben. Zij weten welke doelgroepen er op Facebook aanwezig zijn en naar welke content deze doelgroepen op zoek zijn. Bij Facebook uitbesteden is het namelijk van belang om de juiste triggerende content te delen. Je wilt immers dan een nieuwe potentiële doelgroep jouw Facebookpagina gaat volgen, jouw berichten liked óf deelt en het doorverteld aan vrienden en familie.

Ook is Facebook nog steeds een medium waar bezoekers naar op zoek gaan voor de meest recente informatie. Een website kan nog wel eens verouderd zijn, bijvoorbeeld dat de openingstijden niet meer kloppen en/of de contactinformatie niet meer up to date is. Maar ook zijn bezoekers nieuwsgierig naar de laatste producten en nieuwtjes. Wanneer je geen tijd hebt om dit allemaal te onderhouden op jouw Facebookpagina, dan is Facebook beheer uitbesteden bij BuildSocial een goede oplossing!

pull

Pinterest

push

Facebook

push

LinkedIn

prijzen

Enthousiast

Altijd een passende samenwerking

De kosten van Facebook beheer.

We begrijpen als geen ander dat ondernemen niet zonder kosten en opbrengsten kan. Het is leuk om een goed functionerende social media marketing campagne te hebben, maar het moet natuurlijk goed passen bij jouw bedrijf en situatie. Bij BuildSocial bieden we daarom verschillende vormen van samenwerking aan, waar wij zeggen: als het gevoel goed is, dan komt de samenwerking wel goed! De kosten voor Instagram uitbesteden starten dan ook al vanaf 8 euro per dag.