Pinterest Adverteren

Pinterest Adverteren

Jouw projecten pushen.

Sinds april 2019 is het mogelijk om te adverteren op Pinterest in Nederland. Deze advertenties, Pinterest ads, zijn gewone pins die worden betaald om geplaatst te worden op plekken waar mensen ze waarschijnlijk zullen zien. Zo kunnen Pinterest ads worden weergegeven in de zogeheten thuisfeed, categoriefeeds en tussen de relevante zoekwoorden van jouw doelgroep op Pinterest.

Wil jij met jouw bedrijf meer bekendheid realiseren, zorgen voor meer website bezoekers, de omzet verhogen of heb je een ander doel dat je wilt bereiken? Dan is adverteren op Pinterest ook zeker voor jouw interessant. Of jouw doelgroep zich nu in Nederland of België bevindt, met Pinterest ads bereik jij die zeker!

Kosten: adverteren op Pinterest

Wat er tegenover staat.

De kosten voor het adverteren op Pinterest zijn zelf te bepalen. Het bedrag dat wordt betaald is afhankelijk van het uiteindelijke advertentiebudget en de bestedingslimieten die voor de Pinterest campagnes zijn ingesteld. Hierdoor blijven de kosten voor het adverteren op Pinterest altijd binnen de perken.

Omdat adverteren op Pinterest nog redelijk nieuw is, betekent dit dat de concurrentie nog weinig aanwezig is. Het voordeel hiervan is dat de kosten per klik lager liggen dan bij adverteren op Facebook. Dit maakt het platform ook interessant voor bedrijven die een kleiner advertentiebudget ter beschikking hebben.

Pinterest Shopping Ads

Direct shoppen op social media.

Wil je liever jouw producten tonen aan potentiële kanten? Dan is er Pinterest shopping ads! Met Pinterest shopping ads zorg je ervoor dat jouw bedrijf vroegtijdig contact legt met de doelgroep op Pinterest. Pinners zijn namelijk op zoek naar inspiratie op dit platform. Door middel van een speciale code op de website, worden met Pinterest shopping ads relevante producten getoond aan geïnteresseerde gebruikers binnen Pinterest.

Op dit moment is HEMA het eerste bedrijf in Nederland dat Pinterest shopping ads mag testen. De verwachting is dan ook dat Pinterest shopping ads binnenkort voor ieder bedrijf in Nederland beschikbaar zijn.

Search Ads

Bieden wat wordt gezocht.

Naast Pinterest shopping ads zijn er ook zogeheten Pinterest search ads. Bij deze vorm van Pinterest adverteren worden op basis van relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf/diensten advertenties getoond. En met meer dan 2 miljard zoekopdrachten per maand kan dit voor jouw bedrijf ook zeker interessant zijn!Wil jij met jouw bedrijf mensen voorzien van inspiratie, ze bekend laten maken met jouw bedrijf en uiteindelijk jouw doelen behalen? BuildSocial staat jou bij in het bereiken van de juiste doelgroep.

push

Facebook

push

Instagram

push

LinkedIn

prijzen

Enthousiast