BuildSocial

LinkedIn Marketing uitbesteden

Haal het maximale uit jouw netwerk.

Voor bedrijven is LinkedIn bij uitstek hét social media kanaal om aanwezig op te zijn. Je zult dan ook zien dat berichten die op LinkedIn geplaatst worden, echt inhoud hebben en niet vaak de plank mis slaan. Een perfect social media kanaal dus om met jouw bedrijf in de woon- of bouwsector aanwezig op te zijn. Val op met grootse projecten, strakke foto’s en scherpe teksten. BuildSocial helpt je graag om jouw LinkedIn marketing naar een hoger niveau te tillen!

linkedIn uitbesteden
Social media specialist - Heleen

Wat is LinkedIn marketing?

Onze specialist Heleen legt het uit.
LinkedIn Marketing is een zeer breed begrip, maar als we echt tot de kern komen kun je dit omschrijven als alle middelen die een bedrijf of persoon aanpakt op LinkedIn om meer bereik te genereren voor een bericht of pagina. Onder LinkedIn marketing zou je dus het delen van berichten kunnen plaatsen of het betaald adverteren met berichten, maar ook het actief reageren op berichten van anderen en een (online) netwerk opbouwen. LinkedIn marketing kan zowel op bedrijven als personen worden toegepast, maar over het algemeen zijn het toch veelal bedrijven die zich met deze vorm van marketing bezighouden.Op LinkedIn is het dus mogelijk om marketing op verschillende manieren in te zetten. Zo is het mogelijk om jouw bedrijf te promoten bij de gewenste doelgroep en kun je ervoor zorgen om zo eerder in beeld te komen dan jouw concurrenten. Net als bij alle andere vormen van marketing is het goed om jouw concurrenten elke keer een stap voor te zijn. En dat is precies hoe de LinkedIn specialisten van BuildSocial dit aanpakken!

Zonder zorgen online zichtbaar

Starten met LinkedIn Marketing uitbesteden?

Overtuigt dat onze aanpak zorgt voor meer duidelijkheid, stabiliteit en zekerheid voor jouw onderneming? Wees dan vrij om contact met ons op te nemen. Onze specialisten denken graag met jou mee. Geheel vrijblijvend een eerste contactmoment? Dat is voor onze specialisten in LinkedIn Marketing natuurlijk geen probleem!

Organische LinkedIn Marketing

Een stabiel bereik realiseren.

Bij organische LinkedIn Marketing gaat een LinkedIn specialist van BuildSocial met de LinkedIn pagina van jouw bedrijf aan de slag. Zo wordt eerst de basis goed neergezet. Zijn alle contactgegevens up to date (bijvoorbeeld een goede routebeschrijving naar het kantoor of de winkel) en worden alle geleverde diensten goed vermeld? Wanneer deze basis goed staat, dan wordt er ingestoken op het plaatsen van berichten op de LinkedIn pagina. Hiermee werk je aan een stabiel en gratis bereik voor jouw LinkedIn pagina. Het is zelfs mogelijk om de berichten eerst te checken die de specialisten van BuildSocial voor jouw bedrijf plaatsen!

Betaalde LinkedIn Marketing

Juiste investering per gebruiker.

Betaalde LinkedIn marketing, ook wel LinkedIn adverteren, is een goede manier om hoogwaardige leads en/of een goed bereik te genereren. Er is namelijk geen ander social media kanaal dat zo sterk is op het inspelen op beroepen als LinkedIn. Het is hier namelijk mogelijk om heel gericht op een bepaalde branche, functietitels, vaardigheden of bedrijf advertenties los te laten. Zo weet je zeker dat jouw advertenties gezien worden bij de doelgroep die jij wenst!

Wil jij aan de slag met LinkedIn marketing? Laat de LinkedIn specialisten van BuildSocial jou helpen met het bereiken van jouw online doelen. Start building!

pull

Pinterest

push

Instagram

push

Facebook

prijzen

Enthousiast