BuildSocial

LinkedIn adverteren

Start met adverteren op LinkedIn.

Bereik met LinkedIn Advertising de professionals die jij wilt bereiken met jouw bedrijf. Het grootste professionele online netwerk ter wereld heeft naast zijn vele dagelijkse gebruikers en organische kant, ook zeer uitgebreide advertentiemogelijkheden. Deze mogelijkheden binnen LinkedIn Advertising zijn zelfs zo uitgebreid dat een goede strategie voor adverteren op LinkedIn op zijn plaats is.

Richt jouw bedrijf zich op de zakelijke markt en zijn professionals jouw doelgroep? Dan is adverteren op LinkedIn zeker interessant om te overwegen!

linkedIn uitbesteden
Visual - Pinterest - Overzicht + Resultaat - blanc

LinkedIn advertenties

Laat jouw berichten opvallen.

Naast het structureel posten van interessante, organische, berichten op LinkedIn, is adverteren een mooie aanvulling om de doelstellingen te behalen. Zo bereik je niet alleen de doelgroep die jouw LinkedIn pagina volgt, maar ook de doelgroep die nog geen interactie met jouw bedrijf heeft getoond. En dat is wat je uiteindelijk wilt!bepaalt de opzet van de campagnes en advertenties. Binnen LinkedIn Advertising is er namelijk de mogelijkheid om advertenties in te zetten voor het genereren van leads, het verhogen van de naamsbekendheid, het verhogen van het aantal bezoekers naar een (specifieke) pagina op de website of voor het werven van deelnemers aan evenementen.

LinkedIn adverteren: kosten

Welke investering het meebrengt.

De kosten voor het adverteren binnen LinkedIn zijn zelf instelbaar. LinkedIn Advertising biedt namelijk de mogelijkheid om zelf het budget te bepalen om zo de kosten te beheren. Zo heb je controle over wat er wordt uitgegeven én worden advertenties automatisch stopgezet wanneer het budget is bereikt. Ook kan er worden aangegeven wat de looptijd van een campagne dient te zijn.
Het strakke beheer van de kosten binnen LinkedIn brengt ook het voordeel met zich mee dat budgeten effectief besteed kunnen worden binnen een bepaalde periode. Zo heb je niet alleen grip op de kosten, maar kan het budget geleidelijk worden besteed voor een optimaal resultaat, gedurende de hele campagne.
Visual - Pinterest - Overzicht + Resultaat - blanc

LinkedIn adverteren uitbesteden

Laat het over aan onze professionals.

Veel bedrijven kiezen ervoor om LinkedIn adverteren uit te besteden vanwege de complexe en uitgebreide targeting mogelijkheden. Binnen LinkedIn is het namelijk mogelijk om advertenties specifiek te richten op eerdere websitebezoekers, bepaalde functieprofielen, bedrijfssectoren, bedrijfsnamen, vaardigheden en meer. Het kan dus al snel gebeuren dat advertenties worden ingezet op een te grote óf te kleine doelgroep, met als resultaat campagnes waar veel meer uit resultaat uit gehaald kan worden.

pull

Pinterest

push

Instagram

push

Facebook

prijzen

Enthousiast