Social Scan

Social media analyse

Waar jouw project staat.

Wanneer jij al aan de slag bent om jouw bedrijf online op de kaart te zetten, dan ben jij op de juiste pagina! BuildSocial heeft een social media analyse ontwikkeld, waarmee we de huidige status van jouw sociale kanalen in kaart brengen. 

Kosteloze Social Media Analyse.

BuildSocial analyseert jouw sociale kanalen en voorziet je van een concreet advies. Vrijblijvend en kosteloos, uiteraard.

Content op social media

Een goed gevulde pagina.

Een van de belangrijkste onderdelen van het vergroten van jouw zichtbaarheid is het consistent plaatsen van berichten. Daarnaast is het van belang dat jouw berichten aansluiten bij jouw doelgroep: zakelijk, consumentgericht of algemener, zoals focus op het realiseren van dromen. Met onze analyse helpen we jou inzicht te krijgen in jouw huidige prestaties. Vragen welke worden beantwoord zijn onder andere: 

  • Post je momenteel in de juiste frequentie? 
  • Sluit jouw content aan bij de doelgroep? 
  • Is er voldoende afwisseling in content?
  • Maak je gebruik van de juiste hashtags en triggers?
  • Hoe is de interactie op de geplaatste content?

Start met bouwen

Vrijblijvend, natuurlijk.

Wanneer jij meer wil weten over de huidige situatie van jouw social media en meer online zichtbaarheid wil behalen, dan hebben we een match! Vraag vrijblijvend onze gratis social media analyse aan.

Social media pagina

Groei in bereik.

Het consistent posten van berichten en het plaatsen van de juiste content, maar vergeet niet de basis. De eerste indruk van een bezoeker, kan maar zo jouw profiel zijn. Hoe kijkt iemand naar jouw profiel? Het is belangrijk dat de social media pagina sterk is ingericht en voorzien is van de juiste informatie om een goede eerste indruk achter te laten!

BuildSocial brengt de pagina in kaart. Onze specialisten analyseren jouw pagina een voorzien je vrijblijvend van advies om het niveau verder te verhogen. Vink jij alle boxen af?

 

Onze specialisten kijken onder andere naar:

  • Is de bio volledig en up to date?
  • Is het aantal volgers en personen die gevolgd worden in balans?
  • Is er een shopping gedeelte aanwezig en goed ingericht?