BuildSocial

LinkedIn specialist

Uitbesteden aan een specialist.

LinkedIn is bij uitstek het social media kanaal dat zich richt op de zakelijke markt. Wanneer jouw doelgroep zich op deze markt bevindt, is het een must om LinkedIn mee te nemen in jouw social media strategie. Heb je zelf geen tijd om regelmatig berichten te plaatsen of wil je adverteren en/of leads binnenhalen maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? De LinkedIn specialisten van BuildSocial staan voor je klaar!

linkedIn uitbesteden
linkedin uitbesteden aan specialisten

LinkedIn organisch

Berichten plaatsen op LinkedIn.

Wanneer je het bereik van jouw zakelijke LinkedIn pagina wilt vergroten, is het van belang om regelmatig te posten. Hierdoor laat je het algoritme van LinkedIn zien dat jouw bedrijf actief is op dit social media kanaal én dat jij regelmatig content deelt die interessant is voor jouw doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld een hoogste punt zijn of de oplevering van een mooi (bouw)project. Ook het aantal likes en reacties wegen mee aan het bereik dat een post genereert. Hoe meer likes en reacties, hoe meer het bericht wordt getoond in de tijdlijn van andere gebruikers en hierdoor meer bereik genereerd. Wil jij het bereik van jouw zakelijke LinkedIn pagina ook vergroten? Ga dan aan de slag met een LinkedIn specialist van BuildSocial!

Laat een LinkedIn specialist jouw content beheren

Start met een kosteloze analyse.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor LinkedIn voor jouw organisatie? Vraag de kosteloze Social Media Scan aan. Hierin analyseren onze LinkedIn specialisten jouw pagina en komen terug met concrete kansen en optimalisaties om het maximale uit jouw pagina te halen!

Gericht adverteren en/of leads binnenhalen op de zakelijke markt.

Uit onderzoek van Hubspot is gebleken dat LinkedIn 277% effectiever is dan Facebook en Twitter als het gaat om het binnenhalen van leads. Met de uitbreide targetting mogelijkheden binnen LinkedIn adverteren is het dan ook mogelijk om een zeer specifieke zakelijke doelgroep te bereiken. De LinkedIn specialisten van BuildSocial doen onderzoek naar jouw doelgroep en stellen op basis van deze informatie de juiste doelgroep in. Wil jij met jouw advertentie middelgrote bedrijven (11 tot 50 medewerkers) in de bouw benaderen? Of personen die jouw website eerder bezocht hebben, een advertentie tonen met informatie van een specifieke pagina die zij op de website bezocht hebben? De LinkedIn specialisten van BuildSocial regelen het voor jou!

pull

Pinterest

push

Facebook

push

Instagram

prijzen

Enthousiast