BuildSocial

LinkedIn beheer

Bereik jouw doelgroep, zonder stress.

Het beheer van de LinkedIn pagina, het ene bedrijf heeft het liever in eigen handen, terwijl het andere bedrijf hier geen tijd voor heeft en het liever uitbesteedt. En dat is waar BuildSocial in ondersteunt!

Heb je de projecten en mooie plaatjes, maar kun je geen tijd vinden om alle deze afbeeldingen en informatie te delen via LinkedIn aan jouw netwerk én potentiële klanten? Dan staat BuildSocial voor jouw bedrijf klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is een foto van het project of de woning te maken en deze door te sturen naar ons. Onze specialisten doen de rest!

linkedin uitbesteden aan specialisten
linkedIn uitbesteden

LinkedIn beheer uitbesteden.

Het populairste zakelijke netwerk

LinkedIn is hét social media kanaal bij uitstek om de professionele doelgroep te bereiken. Met 4,6 miljoen Nederlandse professionals is dit platform dan ook erg geschikt om jouw bedrijfsnetwerk mee te onderhouden en uit te breiden. Wanneer hier wel de middelen beschikbaar voor zijn, maar niet de tijd, dan is het uitbesteden van LinkedIn beheer een goede optie.Met LinkedIn beheer worden alle werkzaamheden op LinkedIn uit handen genomen. Denk hierbij aan het opzetten van een bedrijfspagina, het onderhouden hiervan én het plaatsen van berichten over nieuwe projecten, mijlpalen, hoogste punten en opleveringen. Jouw netwerk blijft op de hoogte zonder dat je hiernaar hoeft om te kijken.

Samen bouwen aan bereik

Enthousiast over LinkedIn beheer.

Indien het onderhouden van jouw pagina en het vergroten van het bereik tot jouw interesse behoren, dan zit je goed! Samen met BuildSocial bouw je aan het bereik van jouw LinkedIn pagina. Kies de oplossing welke past bij jouw bedrijf en we kunnen al binnen 24 uur starten.

Hoe LinkedIn beheer met BuildSocial werkt

Alles op een rij.

Wanneer je start met LinkedIn beheer, maken we eerst een inventarisatie. Hier bekijken we of er een LinkedIn pagina aangemaakt moet worden. Of, indien er reeds één aanwezig is, hier nog de nodige optimalisaties doorgevoerd kunnen worden.

Vanaf dat moment gaan de specialisten van BuildSocial aan de slag! Zij plannen de berichten in met behulp van speciale social media tooling. De dagen en tijdstippen van deze plaatsing worden scherp in de gaten gehouden en aan de hand van deze informatie wordt voor jouw bedrijf in kaart gebracht wat de beste dagen en tijdstippen zijn om met LinkedIn beheer berichten te plaatsen.

Onze communicatielijntjes zijn kort. Loop je op de bouwplaats en heb je een paar mooie foto’s verzameld? Deze stuur je gelijk en eenvoudig door via WhatsApp. Vanaf dat punt nemen wij het weer over: de berichten worden ingericht en gepland. Alles zodat jouw bedrijf een constante stroom aan bereik genereert op LinkedIn

pull

Pinterest

push

Instagram

push

Facebook

prijzen

Enthousiast