BuildSocial

Instagram beheer uitbesteden

Met een gerust hart bouwen.

Instagram is bij uitstek hét kanaal om de doelgroep te bereiken met visuele content. Dit maakt dat Instagram dan ook niet mag ontbreken in de marketing mix van bouw- en woonbedrijven. Maar mocht je als bedrijf wel de mooie plaatjes hebben, maar niet de tijd om al dit moois te delen, dan is het uitbesteden van Instagram een goede optie voor jouw bedrijf!

Wanneer je kiest om Instagram beheer uit te besteden dan zorgen de specialisten van BuildSocial ervoor dat er een constante stroom aan berichten gepost wordt op Instagram. Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw volgers op de hoogte zijn van alle mooie projecten die gerealiseerd worden, maar ook dat jouw berichten vaker en hoger in de tijdlijn worden geplaatst. Het op regelmatige basis plaatsen van afbeeldingen op Instagram heeft namelijk een positief effect op het algoritme.

De kosten van Instagram beheer uitbesteden
Instragram uitbesteden kosten

Op weg naar online succes

Waarom uitbesteden uitkomst biedt.

Het uitbesteden van Instagram heeft vele voordelen. Een Instagram post heeft met zijn 21 uur een langere levensduur dan een post op Facebook, 5 uur. Daarnaast wordt bij Instagram uitbesteden gebruik gemaakt van zogeheten hashtags (#) die ervoor zorgen dat afbeeldingen voor een breder publiek toegankelijk zijn en niet alleen worden getoond aan jouw volgers.

Deze hashtags worden door onze specialisten gebaseerd op de inhoud van de afbeeldingen die worden aangeleverd. Ook wordt er gekeken welke hashtags op dat moment populair zijn en veel verkeer trekken. Hier spelen onze specialisten, tijdens het Instagram beheer, dan slim op in.

Samen aan de slag

Start met Instagram beheer uitbesteden.

Wil jij net als andere bouw- en woonbedrijven een groep waardevolle volgers opbouwen en mooie content delen van gerealiseerde ontwerpen en/of producten waar jij trots op bent? Laat dan jouw Instagram beheer uitbesteden aan één van de specialisten van BuildSocial. Zijn gaan aan de slag om van jouw Instagram bedrijfspagina een succes te maken!

pull

Pinterest

push

Facebook

push

LinkedIn

prijzen

Enthousiast

Altijd een passende samenwerking

De kosten van Instagram uitbesteden.

We begrijpen als geen ander dat ondernemen niet zonder kosten en opbrengsten kan. Het is leuk om een goed functionerende social media marketing campagne te hebben, maar het moet natuurlijk goed passen bij jouw bedrijf en situatie. Bij BuildSocial bieden we daarom verschillende vormen van samenwerking aan, waar wij zeggen: als het gevoel goed is, dan komt de samenwerking wel goed! De kosten voor Instagram uitbesteden starten dan ook al vanaf 8 euro per dag.