BuildSocial

Instagram adverteren

Bereik jouw potentiële doelgroep.

Instagram is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het rijtje meest gebruikte social media platformen in Nederland. Gemiddeld heeft dit social media kanaal meer dan 5 miljoen Nederlandse gebruikers en is dus de perfecte plek om te adverteren met jouw merk, diensten of producten.

De Instagram specialisten van BuildSocial helpen je graag bij het opzetten en inrichten van Instagram adverteren zodat jij jouw online doelen behaald.

De kosten van Instagram beheer uitbesteden
Instragram uitbesteden kosten

Mogelijkheden Instagram adverteren

Promoten binnen één klik of advertentiebeheer.

Binnen Instagram adverteren zijn er twee mogelijkheden: het promoten van berichten met slechts één klik of het klaarzetten van advertenties in Advertentiebeheer. De meest eenvoudige manier van Instagram adverteren is het promoten van berichten. Heb je een bericht gedeeld waar je graag meer bereik voor wilt genereren? Dan kun je bij dit bericht op de ‘promoten’ link klikken en de daaropvolgende stappen doorlopen. Er wordt gevraagd om een doelgroep te selecteren en daarna kan je zelf bepalen wat het advertentiebudget en de looptijd is.

Voor meer specifiekere advertenties is Advertentiebeheer een geschikte tool om advertenties in klaar te zetten. De meeste bedrijven die kiezen voor Instagram adverteren zullen advertenties ook op deze manier klaarzetten. Het is hiermee namelijk mogelijk om een specifiek doel aan te geven dat je met de advertenties wilt bereiken. Is dit meer bekendheid, klikken naar de website of verkopen? Binnen advertentiebeheer heb je de mogelijkheid om uit 11 doelen te kiezen, dus er sluit altijd één aan bij jouw bedrijf.

Foto, video of story

Advertentie-indelingen met Instagram adverteren

Het voordeel van Instagram adverteren is dat er vele aantrekkelijke Instagram-indelingen zijn om jouw advertenties te tonen en in contact te komen met klanten. De meest gebruikte indelingen zijn de foto en video. Deze worden op vele plaatsen binnen Instagram getoond en zijn daarom ook voor veel bedrijven succesvol. Je vindt ze in het overzicht van Instagram, op de ‘Ontdekken’ pagina, tussen de stories en IGTV video’s. Benieuwd welke vorm van Instagram adverteren voor jouw bedrijf interessant is? De Instagram specialisten van BuildSocial zoeken het graag voor je uit!

pull

Pinterest

push

Facebook

push

LinkedIn

prijzen

Enthousiast

Altijd een passende samenwerking

Succes met Instagram adverteren.

Instagram biedt vele mogelijkheden om jouw online doelen te behalen. Wil jij vandaag nog meer bereik genereren, meer volgers opbouwen, klikken naar de website verhogen of meer producten verkopen? Neem dan contact met ons op!